Prinsens Lager öppnar förråd i Linköping

Det har kommit ytterligare ett förrådsföretag till Linköping. Prinsens Lager har nyligen öppnat en förrådspark sydost om stadskärnan där de erbjuder både isolerade och oisolerade förråd i olika storlekar.

Foto: Thanatos Media/Shutterstock.com

Om du flyttar ihop med någon eller väntar på tillgång till en ny bostad kan det finnas behov av att förvara dina saker någonstans. I sådana fall kan ett förråd vara en optimal lösning för dig. I och kring Linköping finns det flera förrådsföretag, och nu har det kommit ytterligare ett alternativ till staden. Prinsens Lager hyr ut förråd i olika storlekar på flera platser i landet.

Hyr förråd i Linköping och slipp oroa dig över vad du ska göra av dina saker. Prinsens Lager har byggt om containrar till förråd. Du kan hyra både isolerade och oisolerade förråd. Vad som passar bäst beror helt på vad du vill förvara.

Isolerade förråd passar bra om du förvarar fukt- och temperaturkänsliga föremål

Isolerade förråd, även kallade varmförråd, är rumstempererade. Dessa typer av förråd lämpar sig därför bra om du vill förvarar föremål som inte tål kyla, fukt och kraftiga temperaturförändringar. Det kan exempelvis handla om tyger och elektronik.

Oisolerade förråd, eller kallförråd, passar i stället bra för alla övriga föremål, exempelvis cyklar eller skidutrustning som inte nödvändigtvis måste stå isolerat. Dessutom är kallförråden något billigare än varmförråden.

Prinsens Lager har förråd runt om i hela Svealand

Prinsens Lager erbjuder förvaringsmöjligheter i flera svenska städer runt om i Svealand – från Kristinehamn i väst till Norrtälje i öst. I alla städer har företaget en enda stor förrådspark och alla förråd är placerade så att det ska vara enkelt att ta sig fram till förrådet med bil. Du slipper därmed kånka dina saker långa sträckor till ditt förråd. I stället kan du lasta direkt från bilen.

Du har aldrig någon bindningstid när du hyr förråd hos Prinsens Lager. Det gör det lätt och smidigt för dig att hyra förråd under såväl kort som lång tid.

Förrådsparken i Linköping ligger en kvart utanför stadskärnan

Den nyöppnade förrådsparken ligger sydost om Linköpings stadskärna, på Låsbomsgatan. Med bil tar det inte mer än 15 minuter att ta sig dit, och det går även bussar för den som föredrar det.